De Ruilbeurs in Bodegraven op 29 november 2014 was weer een succes
72 betalende bezoekers en 15 leden bezochten de beurs. Er waren deze dag geen jeugdige bezoekers aanwezig.
Helaas was het vanwege de verbouwing niet warm genoeg in de Mondriaanzaal van Rijngaarde maar dat zal de volgende keer opgelost zijn.
Ook voor de Stichting de Postzegelvriend is er divers materiaal ingeleverd.

De Ruilbeurs die op 27 september 2014 in samenwerking met de verenigingen van Alphen aan den Rijn, Boskoop en Gouda  in Reeuwijk werd gehouden, is succesvol verlopen.
88 bezoekers hebben de ruilbeurs bezocht. Ook werd er veel materiaal ingeleverd voor de Stichting de Postzegelvriend.

De ruilbeurs van 29 maart 2014 viel op een prachtige lentedag wat het weer betreft.
Desondanks mochten we toch een flink aantal bezoekers ontvangen.
61 bezoekers
16 leden
1 lid van de postzegelvriend
1 bezoeker van de Jeugd Boskoop
18 semi-handelaren hadden tafels gereserveerd

Op de ruilbeurs van 1 februari 2014 mochten we 57 betalende bezoekers ontvangen, 17 leden en 4 jonge verzamelaars. Ook konden we een nieuwe donateur inschrijven.

Dus al met al weer een mooi resultaat.

De eerstvolgende ruilbeurs in Bodegraven is zaterdag 29 maart 2014

Hieronder het verslag wat gepubliceerd is in het AD van 03-02-2014.

verslag-ad-postzegelmuntenbeurs-1-2-2014-001.large.jpg

Op de beurs van 30 november 2013 waren 20 leden, 83 bezoekers en 3 jonge bezoekers aanwezig dus een mooie opkomst.

RTVBodegraven

NAARBOVENPOSTZEGELWEBSITE-12.png