Ruilbeurzen in Bodegraven

“Rijngaarde”  Rijngaarde 1, 2411EV Bodegraven-Dronenwijk
Inlichtingen: Dick Verwoerd 06-53260579

Beurs voor postzegels-munten-ansichtkaarten.
Zodra bekend is wanneer de Ruilbeurzen in 2017 worden gehouden laten wij u dit hier weten.

Jeugd gratis toegang.
Leden en niet-leden vanaf 18 jaar € 2,00 entree
Tafels te huur à 5 euro per tafel voor (semi)handelaren postzegels, munten en ansichtkaarten.
gratis parkeren in de nabijheid van het complex en 5 minuten lopen vanaf NS station en bushalte.

U kunt tijdens deze ruilbeurzen postzegels en ander verzamelmateriaal inleveren zoals suikerzakjes, speldjes etc.  voor de Stichting De Postzegelvriend.
Het materiaal wordt verspreid onder gehandicapte verzamelaars die er zelf niet op uit kunnen om hun verzameling aan te vullen.

Op de dag van onze de Ruilbeurs op 24 september 2016 was het stralend mooi zomerweer. Dit zal de oorzaak zijn geweest dat er minder bezoekers waren dan gewoonlijk.
Er waren 17 handelaren aanwezig met 39 tafels. 44 betalende bezoekers en 14 leden bezochten de beurs.
De Ruilbeurs van zaterdag 28 mei 2016 is succesvol verlopen.
Er waren 34 tafels met daarachter 14 handelaren.
59 betalende bezoekers en 13 leden bezochten de beurs.
Ook werd er weer materiaal ingeleverd voor de Stichting De Postzegelvriend.

Op de Ruilbeurs van 26 maart 2016 mochten we 61 bezoekers en 17 leden verwelkomen.
Er waren 20 handelaren aanwezig en de Stichting de Postzegelvriend.
Er waren totaal 54 tafels met postzegels/ansichtkaarten/munten.

De Ruilbeurs van 28 november 2015 is zeer succesvol geweest wat het aantal bezoekers en leden betreft.
66 betalende bezoekers en 16 leden en 1 jongere hebben de beurs bezocht. Dus in totaal 83 bezoekers een prima opkomst dus.
Er waren 11 handelaren aanwezig en een afgevaardigde van de  Stichting de Postzegelvriend. Voor deze Stichting is ook weer materiaal ingeleverd.

De Ruilbeurs van 26 september 2015 georganiseerd  met de postzegelverenigingen uit Alphen aan den Rijn, Boskoop en Gouda werd op een mooie najaarsdag gehouden. Toch waren er 70 bezoekers inclusief leden aanwezig.
49 tafels werden bemand door 14 postzegelhandelaren, 2 ansichtkaartenhandelaren en 1 handelaar met ansichtkaarten en munten.
12 vrijwilligers hebben het houden van deze beurs mogelijk gemaakt. Hartelijk dank voor uw enthousiaste medewerking.
Van alle vier de clubs was er een bestuurslid aanwezig.
Ook voor de Stichting de Postzegelvriend is weer materiaal ingeleverd.

De Ruilbeurs van 30 mei 2015 georganiseerd door N.V.P.V. afdeling Bodegraven is uitstekend verlopen. 14 leden, 2 bezoekers onder de 18 jaar en 63 overige bezoekers mochten we verwelkomen.
Er waren 18 semi-handelaren aanwezig.
Ook is er materiaal ingeleverd voor de Stichting de Postzegelvriend.

De Ruilbeurs van 28 februari 2015 die bij ons in Bodegraven is gehouden werd bezocht door 61 betalende bezoekers en 14 leden.
Er waren 16 semi-handelaren aanwezig. Ook was er een tafel van  Stichting de Postzegelvriend. Voor deze Stichting is ook veel materiaal ingeleverd door de bezoekers.
De volgende Ruilbeurs in Bodegraven is op zaterdag 30 mei 2015

.