Nieuws uit de Club

1124311642012.jpg

RONDZENDBOEKJES

Boy Stoppelenburg wil een rondzending opzetten met boekjes gevuld door eigen leden. Als u hier belangstelling voor heeft en deze boekjes met eigen materiaal wilt vullen, neem dan contact op met Boy Stoppelenburg. 06-1175618506-11756185  Hij gaat dan deze rondzendboekjes bestellen.

penningmeester.jpgContributie:   Heeft u de contributie al overgemaakt?

Extra Ledenvergadering

Woensdag 6 september 2017 is er een extra Ledenvergadering

Om 19.30 uur is de zaal in de Sporthoeve open. Om 20.00 uur start de vergadering.

Na de vergadering is er een mini-veiling.

_____________________________________________________________________________

De nieuwe naam van de vereniging is unaniem gekozen. Het is de naam die Erik Bos heeft bedacht.

VERENIGING VAN POSTZEGELVERZAMELAARS BODEGRAVEN-REEUWIJK

17 mei 2017

_______________________________________________________________________________

De Ruilbeurs op 26 november 2016 is bezocht door 53 betalende bezoekers en 16 leden

15 handelaren waren aanwezig met 35 tafels.

De Ruilbeurs georganiseerd door de vier regioclubs is gehouden op 29 oktober 2016 in Alphen aan den Rijn.

Helaas waren er van onze vereniging alleen twee bestuursleden aanwezig dus geen leden.

Er waren 66 betalende bezoekers en 14 handelaren die in totaal 37 tafels hadden gehuurd.

GADGETKAARS.gifDroevig Nieuws

Ons bereikte het droevige nieuws dat onze trouwe handelaar op de Bodegraafse Ruilbeurzen - de  heer G Rexwinkel - op 7 september 2016 aan een hartstilstand is overleden. Wij wensen zijn vrouw Sonja en hun zoon en schoondochter heel veel sterkte.

We zullen zijn aanwezigheid op onze beurzen missen.

2.png

CLUBAVOND Buitengewone Ledenvergadering

woensdag 21 september 2016

is er  clubavond in de Sporthoeve aan de Vromade.

De zaal is om 19.30 uur open. De vergadering begint om 20.00 uur.

images-1.jpg

woensdag 1 juni 2016 was er ledenvergadering in de Sporthoeve.

clip-art-meeting-606081-3.jpg

BIJEENKOMST MET JUBILARISSEN OP 22 MEI 2015

postzegeljubilealeden2015-05-22024-1.JPG

De feestelijke bijeenkomst met de jubilarissen van onze vereniging is weer achter de rug.

Jammer dat zo weinig leden belangstelling hebben getoond om deze avond bij te wonen. Ook een van de jubilarissen heeft zonder afzegging verstek laten gaan. Jammer dat ook  de twee jeugdleidsters waar afscheid van genomen zou worden er niet waren.

Jeugdleidster Adri van der Veer had zich wegens gezondheidsredenen van haarzelf en haar man afgemeld. Corrie Schoonhoven was - zoals wij via een omweg hoorden - onverwacht op vakantie gegaan. Jammer dat de communicatie hierover niet goed is verlopen, zeker ook omdat het hoofd van de Jeugdfilatelie de moeite had genomen vanuit Eindhoven naar Bodegraven te komen om hen in het zonnetje te zetten.

Al met al zijn het met de mensen die er wel waren toch een paar hele gezellige uurtjes geworden met een hapje en een drankje. Om 22.00 uur ging iedereen weer huiswaarts.

De foto's van deze avond vindt u HIER.

x1vUFr7s9H7e.pngOp vrijdag 22 mei 2015 willen we  tijdens een gezellige avond stilstaan bij het feit dat we een flink aantal jubilarissen hebben van 25- en 40 jaar lid. Ook nemen we officieel afscheid van  twee jeugdleidsters.

Ook deze avond zal in de Sporthoeve plaatsvinden.

In de Bodepost kunt u hierover nadere informatie vinden.

Op de Jaarvergadering/Clubavond van 29 april 2015 waren 10 leden aanwezig. 5 leden hadden zich om verschillende redenen afgemeld. Jammer dat niet meer leden de moeite hebben genomen om aanwezig te zijn.

Van de 132 kavels voor de veiling zijn er toch nog 26 verkocht. Met dank aan Boy Stoppelenburg voor de organisatie hiervan.

transparent-2.png

Woensdag 29 april 2015 is er Ledenvergadering/Clubavond.

Locatie: "De Sporthoeve" in de Vromade.

Ook is er een veiling georganiseerd door Boy Stoppelenburg.

De veilingstukken zijn vanaf 19.15 in te zien.

Locatie: "De Sporthoeve" in de Vromade.

De jaarvergadering begint om 20.00 uur.

In de Bodepost vindt u de agenda en veilinglijst.

Klik Hier om naar het Archief van Nieuws uit de Club te gaan.